lørdag 30. juni 2007

Fredagskveld

Hællæ!

En forhåpentligvis innholdsrik helg er igang. Egentlig startet den igår, godt med en turnusfridag og en litt lengre helg. Hele 3 dager fri før bilen startes opp kl 06:30 og grillen vendes mot Sarpsborg på mandagen. Litt feriepreget på jobben om dagen, flere har gått til ferie, men.... noen av oss holder fortet i 2 uker til.

Men nok om jobb, var på kino med en kamerat idag. Så Die hard 4.0.
Billettene bestilte jeg på billettluka.no....hvorfor er billettene 5 kr dyrer på nettet...ordner jo det sjæl???? hmmmm
Litt skavling over en kaffekopp på pizzanini først(Særp). Så inn på Verdensteateret, kjøpe litt å drikke og noe å gomle på...før filmen begynner. Hater når folk knaser og slurper i seg snacks når filmen ruller på lærrettet.

Til en forandring fikk en actionfilm av denne typen bra kritikker i aviser og media...og det var veldig fortjent. Velspekket med action og velkjente kommentarer tok John McClean oss gjennom 2 og en halv time med skyting, kollisjoner, eksplosjoner og etterhvert frustrerte skurker. For de som elsker action, er dette en "must see".
http://www.filmweb.no/kino/article115264.ece

Og på fotballfronten er det også action. Liverpool kjøper forhåpentligvis Torres fra Atletico Madrid for £27 mill. Deiligt med en superspiss i klubben...håper jeg.

FFK spiller i helga, mot Odd på stadio'n. Jeg er på plass sammen med søs og svoger. Og det er bare 1 ting som gjelder....SEIER! Må innrømme at jeg er litt bekymret etter de siste resultatene...til FFK og Odd. Men med Kvisvik tilbake med silkefoten og Tarik i scoringsform så blir det 3 poeng. Tørr ikke tippe resultat!...GO FFK!!

Til neste gang!
Prekæs :)

Ingen kommentarer: